Hur du lägger till en länk til din integritetspolicy

För att vi ska kunna dela givarinformation till dig måste givarna acceptera både vår och din välgörenhets organisations integritetspolicy.

Du kan lägga till en länk till din integritetspolicy på administrationssidan. Länken kommer att vara synlig för givarna när de vill donera eller skapa ett insamling till ett av dina projekt. Innan de kan donera eller skapa en insamling måste de acceptera policyn.

För att lägga till en länk, följ dessa enkla steg:

1. Välj "Inställningar" i menyn längst till vänster på din administrationssida.

2. Bläddra ner till "Privacy policy url" i avsnittet "Organisationsdetaljer" och skriv in URL-adressen till din integritetspolicy.

3. Bläddra ner till nederst på  sidan och klicka på "Spara ändringar"