E-Post/Meddelande 3 - Reminder email

Ämne: Tillsammans kan vi skapa förändring.

Till alla mina nära och kära,

Jag är väldigt nära att nå mitt insamlingsmål på [antal kronor] för [välgörenhetsnamn]. Det är helt fantastiskt hur många människor som jag hjälp mig att nå så här långt. Jag vill verkligen tacka er alla.

Nu är det som så, att jag fortfarande behöver din hjälp för att nå hela vägen in i mål.Därför vill jag en sista gång be om din hjälp för att göra världen lite bättre. Varje krona räknas och du kan göra en enorm skillnad bara genom att donera några kronor till min insamling eller dela min insamlingssida med ditt nätverk. Klicka på gilla- eller twitter-knappen, lägg till en kort text för att inspirera andra till att stödja @[välgörenhetsorganisation].

[Tips: Lägg till en länk till din insamlingssida]

Glöm inte: [Välgörenhetsorganisationen] kommer att använda pengarna för att [skriv om ändamålet för insamlingen]...

Tack för ditt stöd,

[Ditt namn]