Knappar till mailsignaturer

Mailets inledning är betydelsefullt då det säljer in ämnet. Innehållet är viktigt då det uttrycker dina tankar och budskap. Men när du vill att folk ska reagera och, framför allt, agera måste du se till din mailsignatur.

Handling är exakt vad du måste uppmana till när du vill engagera dina bekanta i din insamling. Lägg till en av knapparna nedan till din mailsignatur, länka den till din insamling och nå målet för din insamling.

Allmänna budskap

Ändamål: Fattigdom

Sport-relaterat