E-Post/Meddelande 2 - Follow up e-mail

Ämne: Tillsammans kan vi skapa förändring.

Till alla mina nära och kära,

Som ni förmodligen vet, har jag samlat in pengar till [välgörenhetsorganisation], (t.ex. Rädda Barnen, en ideell organisation som ger barn möjligheten till bra mat, skolgång och en säker uppväxt).

Några av er har redan skänkt pengar till min in samling och jag är otroligt tacksam för ert stöd. Om du vill fortsätta stödja min insamling, kan du klicka här [insamlingssida].

För er som inte har haft möjlighet att stödja insamlingen, gör mig en tjänst och fundera på en gång till. Det är väldigt enkelt och 100 procent säkert att skänka pengar via BetterNow.

[Tips: Lägg till en länk till din insamlingssida]

Glöm inte att [välgörenhetsorganisation] behöver vår hjälp för att (exempelvis: förändra historien, rädda människoöden).

Tack för att du hjälper mig och [välgörenhetsorganisation] att göra skillnad.

Vänliga hälsningar,

[Ditt namn]

Dela gärna min insamlingssida på sociala medier genom att klicka på twitter- eller gilla-knappen. Ett väldigt uppskattat knapptryck från min sida. Tack!