Dela din insamlingssida på LinkedIn

LinkedIn är en social nätverkstjänst som är perfekt när du vill nå företagskontakter. Eftersom det är en bra plattform för att nå just företagskontakter så kan det vara bra att anpassa budskapet i enighet med det. Håll budskapet kort och enkelt. Att inkludera bilder är generellt mer intresseväckande och i ögonfallande, men på LinkedIn så kan det vara räcka att dela länken till din insamlingssida med ett kort och informativt budskap som förklarar vad och varför du vill ha deras uppmärksamhet och hjälp. Här följer en kort guide för hur du delar din insamlingssida på LinkedIn.

1. Logga in på din LinkedIn och klicka på länken till din “Starsida” för att se ditt nyhetsflöde och för att få tillgång till att dela din insamlingssida.

2. Här hittar du “dela” boxen. Genom att klicka på gemet i det övre högra hörnet i boxen så kan du välja att inkludera bilder från din dator i ditt meddelande.

3. Nu är det dags att skriva in ditt budskap i “dela” boxen - någonting som inspirerar och förklarar vad du vill att dina följare ska göra.

4. Du vill göra det enkelt för dina följare att hitta din insamlingssida, därför är det viktigt att inkludera den länken i ditt meddelande. Gå till din insamlingssida och kopiera länken.

5. Klistra in länken till din insamlingssida under ditt budskap i “dela” boxen. När du klistrat in länken så kommer det dyka upp en box till under “dela” boxen med lite kort information om insamlingen och BetterNow.

6. Innan du klickar på “Dela” knappen så kan du välja vem som kan se ditt meddelande. Genom att välja offentligt så kan fler se ditt inlägg och hjälpa dig med ditt ändamål.

7.  När du har valt vilka du vill dela ditt meddelande med, så klickar du på “dela” knappen och ditt budskap har blivit delat på LinkedIn. (Om du valde att dela “Offentligt + Twitter”, så har det automatiskt också blivit delat till ditt nätvärk på Twitter!)