Personliga e-mail: Förbättra organisationens profil

En nyckel till att etablera relationer är genom direkt kommunikation mellan organisation och insamlare. Sådan kommunikation är till för att påminna varje insamlare om att hen är en del av ett större projekt som syftar till att göra världen till en bättre plats. Ett personligt meddelande från er organisation till era insamlare påminner dem om att de inte är ensamma, att er organisation stöttar dem och är tacksamma för deras bidrag.

Som organisation har man möjlighet att tacka sina insamlare personligt, på deras insamlingssida. Kommentaren blir en del av aktivitetsflödet och man kan skriva en kommentar genom att gå till administrationssidan, klicka på insamlingar, och sedan "Gör ett inlägg"

Direkt kommunikation mellan er organisation och insamlaren bidrar till att förbättra relationen er emellan och ger varje insamlare en känsla av att ni är medvetna om dem och hur de bidrar till ert ändamål.