Hur kan jag redigera min insamling?

Se först till att du är inloggad. När du är inloggad syns ditt namn högst uppe i högra hörnet.

Klicka på “Mina insamlingar” i det högra hörnet under ditt namn. När du klickar på din insamling bör du se en blå ruta i det övre vänstra hörnet där det står “Redigera insamling” (se bild nedan).

Klicka på “Redigera insamling” så kan du gå in och ändra varje detalj av din insamling.

Kom ihåg att klicka på "Spara ändringar" (se bild) längst ner på din insamlingssida innan du lämnar sidan.