Hur du lägger upp ett tackkort/meddelande på en insamling

Som administratör för en hjälporganisation har du möjlighet att skriva ett meddelande till en insamlare på deras sida.

För att lämna ett meddelande behöver du bara logga in på ditt konto, gå till er administrationssida, och hitta den insamling ni vill skriva ett tackkort på.

När du skriver ett meddelande till en insamling blir det en del av aktiviteten på deras sida och är synligt för alla som besöker den. Meddelandet får automatiskt din organisations logga och ditt namn.

Personen bakom insamlingen får ett mejl som berättar att du har gjort en uppdatering på deras sida när du har lagt upp den.

För att ha koll på dina skickade meddelanden och se till att ni inte går om varandra om ni är flera administratörer så kan du se meddelandena på din backend.

Gå till din administrationssida och klicka på ”Insamlingar” i vänstra sidofältet. Här kan du hitta en kolumn kallad ”Datum för kontakt” där du kan se om och när ett meddelande har uppdaterats.

Du kan ta bort meddelanden som är gjorda å organisationens vägnar om det skulle vara nödvändigt. Raderingsknappen finns bredvid meddelandet. Eftersom mejlet med meddelandet skickas till insamlaren efter 5 minuter kan dock bara ta bort ett meddelande upp 5 minuter efter det har publicerats.