Hur går jag med i ett lag?

När du loggar in på din insamlingssida finns det ett kugghjul uppe i vänstra hörnet, bredvid knappen för ”Redigera Insamling”. När du klickar på symbolen kommer en meny upp där du kan ändra statusen för din insamling och även gå med i eller lämna ett lag, se nedan.

Klicka på “Gå med i ett lag” och välj vilket lag du vill gå med i. Om du vet namnet på ett lag du vill gå med i kan du söka på namnet i sökfältet.

Du är nu medlem av ett lag.

För att se ditt lag, gå till din insamlingssida och klicka på Lagmedlem under din profilbild.

Om du klickar på laget kommer du till lagets sida, där du kan se andra medlemmar och hur mycket ni har samlat ihop så långt, både individuellt och som lag.