Hur hittar jag en specifik organisation?

Vet du redan vilken organisation du skulle vilja stötta? Börja då med att söka på den - chansen är stor att den är med på vår plattform.

Klicka på Hjälporganisationer i den översta menyn.

Skriv in namnet, eller en del av namnet, på din favoritorganisation, och klicka på sök.

Om hjälporganisationen redan finns på vår plattform kommer den att dyka upp. Klicka på organisationens “kort” och kom igång med din insamling.

Finns den inte på plattformen än? Klicka här för hur du då kan gå tillväga: