Jag kan inte hitta en hjälporganisation som passar mig

Om du inte hittar en organisation du känner att du vill starta en insamling för på vår sida betyder det inte att det är kört. De flesta hjälporganisationer är tacksamma att någon vill starta en insamling för dem och kan tänka sig att bli en del av plattformen vid tillfrågan.

Skicka enkelt en förfrågan om organisationen till vår support-mail: support@betternow.org

Berätta vilken välgörenhet/hjälporganisation du letar efter, helst med en länk direkt till deras hemsida. Om du har någon länk till organisationen eller känner någon där, inkludera det i mailet för att underlätta för oss att hitta rätt person och på det viset få med dem så fort som möjligt.

Ett annat sätt att gå tillväga är att kontakta hjälporganisationen direkt och be dem att starta ett insamlingskonto hos BetterNow.

Det är gratis att ha ett konto, men organisationen måste vara registrerad som en ideell organisation, och beroende på land uppfylla flera andra krav. Det kan därför ta upp till en månad innan de är redo att börja med personlig insamling på nätet. Men låt det inte avskräcka dig; det kan också ta så lite som ett par dagar!