Behörigheter på BetterNow (Administratörer vs Bokförare)

Det finns två typer av befogenhet för hjälporganisationsanställda; administratörer och bokförare.

Vad innebär det att vara en Administratör?

Administratörer kan se och redigera all information angående hjälporganisationen, inklusive projekt och fakturor, och kan lägga till och ta bort användare från administrationssidan.

Vad innebär det att vara en Bokförare?

Bokförare kan se information om välgörenheten, ladda ner fakturor, och blir meddelande när månadsrapporter har skapats.

Bokförare kan inte lägga till användare eller redigera projekt.