Lägg till en administratör/bokförare

Om du är en administratör kan du lägga till eller ta bort en annan administratör eller bokförare. Ett tips är att se över din organisations användare lite då och då för att se till att listan är uppdaterad, och lägg till och ta bort personer när det behövs.

Steg för steg guide

Klicka först på ”Min administrationssidai övre högra hörnet.

Klicka sedan på “Användare” i menyn till vänster. Här får du en översikt över alla administratörer och bokförare av din organisation.

För att lägga till en ny användare behöver du bara klicka på ”Lägg till administratör” eller ”Lägg till en bokförare”, och lägg till användarens mailadress. Om du vill lägga till någon som både administratör och bokförare, se till att båda boxarna är markerade.

Skicka inbjudan genom att klicka på ”lägg till en administratör” uppe till höger. Det genererar ett mejl till användaren som sedan måste acceptera inbjudan. Om de tar för lång tid att svara på inbjudan går länken ut och du måste gå in och lägga till personen igen.

Om du vill ta bort en existerande administratör eller bokförare, klicka på den röda knappen “Ta bort…” bredvid namnet på den du önskar ta bort.

Är du inte en administratör men behöver lägga till eller ta bort någon annan? Kontakta vår kundserviceorgsupport@betternow.org

För att läsa mer om vilka befogenheter en administratör har jämfört med en bokförare, klicka här.