Tvåfaktorsautentisering (2FA)

Vad är tvåfaktorsautentisering?

2FA (tvåfaktorsautentisering) innebär att du, utöver att skriva in ditt lösenord, även behöver skriva in en sifferkod, som skickas till dig genom ett av de här alternativen:

• SMS eller telefonsamtal till din mobil
  • Appen Authy (tillgänglig på dator och mobil)

Varför använder vi 2FA?

För att förbättra säkerheten på vår plattform har vi lagt till Tvåfaktorsautentisering (2FA).

Den extra säkerheten är inte bara till för att skydda dig som en organisation, men också för att förbättra den övergripande säkerheten när det kommer till hantering av personlig information.

Genom en kombination av två olika typer av identifiering (något du kan - ditt lösenord, och något du har - din mobiltelefon eller dator med Authy appen installerad), är din information säkrare.

Kom igång med 2FA

Första gången du behöver använda 2FA kommer du bli tillfrågad att uppge ett mobilnummer för att få en kod genom SMS. Detta är endast nödvändigt när du skapar kontot - senare kan du välja andra alternativ för att få en sifferkod, t.ex. Appen Authy.

Har du inte fått din kod?

Prova att välja ett annat alternativ för att motta koden; klicka här för alternativ.

Skrivit in fel nummer?
Skrev du in fel nummer när du skapade 2FA? Kontakta vår support: support@betternow.org

Har du bytt mobilnummer?

Klicka här för att ändra ditt mobilnummer hos vår serviceleverantör, Authy.

Om du behöver mer hjälp, kontakta vår support: support@betternow.org

Var på den säkra sidan!