Jag kan inte hitta min insamling

För att hitta och redigera din insamling, måste du först klicka på “Mina insamlingar” i det övre högra hörnet.

Om du har skapat en insamling, men systemet säger att du inte har det, är det troligaste att du har loggat in med fel mejladress. Många loggar av misstag in med två olika mejladresser, och glömmer vilken de loggade in med från början.

Prova att logga in med en annan mejladress, och om det fortfarande inte fungerar kontakta vår support på support@betternow.org