Följ

Avsluta din insamling

När du är färdig med din insamling behöver du inte göra något mer. Din insamling kan vara kvar så länge du själv önskar.

Om du däremot önskar att ta bort din insamling från plattformen, så har du ett par olika alternativ:

  1.    Avsluta din insamling:

När du markerar din insamling som avslutad, är den inte längre öppen för donationer. Den kommer inte heller vara synlig för någon förutom de som har en direkt länk. Den är alltså borttagen från plattformen, men du kan fortfarande hitta den.

  1.    Radera din insamling:

När du raderar din insamling tas den bort helt från plattformen och du kan inte längre hitta den. Så se till att vara säker på att det är det du vill innan du raderar den.

Hur går jag tillväga?

  1. Logga in på ditt konto antingen genom social media eller mailadressen du använt för att registrera dig, och lösenordet du valt. Om du inte kan komma ihåg ditt lösenord, välj att få det återställt.
  2. Klicka på din insamling
  3. Klicka på kugghjulet i övre vänstra hörnet
  4. Här har du valet att avsluta eller radera din insamling. Se bild nedan:

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.
Powered by Zendesk