Hur du lägger till en widget

För att lägga till en widget på din hemsida måste du klistra in en kod. Koden varierar något beroende på vilket lands plattform du använder.

Du behöver också byta ut ”XXX” mot din egen sökväg (den delen av din URL som kommer efter fundraiser/”

De första bokstäverna i din URL visar vilken plattform du använder, och nedan kan du hitta koden för de olika plattformarna.

Byta språk: Om du har en insamling på den danska, svenska eller norska plattformen men önskar att byta språk till engelska, ändrar du bara bokstaven efter ”date-locale=” till ”en”. Du kan även välja ett annat skandinaviskt språk genom att istället skriva in ”se”, ”dk”, eller ”no”.

Sverige:

<script

src="https://d2ykoxzinp4rrl.cloudfront.net/assets/widgets/loader.js"

></script>

<div

id="betternow-widget"

data-slug="XXX"

data-type="fundraiser"

data-country="se"

data-locale=""

style="max-width:320px"

</div>

Danmark:

<script

src="https://d2ykoxzinp4rrl.cloudfront.net/assets/widgets/loader.js"

></script>

<div

id="betternow-widget"

data-slug="XXX"

data-type="fundraiser"

data-country="dk"

data-locale=""

style="max-width:320px"

</div>

Spanien:

<script

src="https://d2ykoxzinp4rrl.cloudfront.net/assets/widgets/loader.js"

></script>

<div

id="betternow-widget"

data-slug="XXX"

data-type="fundraiser"

data-country="es"

data-locale=""

style="max-width:320px"

</div>

Internationell:

<script

src="https://d2ykoxzinp4rrl.cloudfront.net/assets/widgets/loader.js"

></script>

<div

id="betternow-widget"

data-slug="XXX"

data-type="fundraiser"

data-country="dk"

data-locale="en"

style="max-width:320px"

</div>