Hur skapar jag ett konto?

Det finns tre alternativ för att skapa ett konto: genom Facebook, Google, eller din mejladress.

Facebook: Du behöver bara klicka på Facebook ikonen för att automatiskt skapa ett konto. Det betyder att du inte behöver skapa ett nytt lösenord. Om du väljer det här alternativet läggs din profilbild automatiskt till i din profil.

Google: Om du har ett Googlekonto och vill logga in med det, klicka bara på den röda Googleikonen så loggas du in automatiskt.

Mejladress: Om du inte vill logga in genom sociala medier utan istället vill ha ett separat konto, skriver du helt enkelt in din mejladress i den tomma rutan under ikonerna och klickar på pilen (se nedan).