Logga in på ditt konto

Du kan logga in via sociala media eller genom att använda din mejladress. Som administratör måste du komma ihåg att logga in med den mejladress du är registrerad under som användare på plattformens administrationssidan. Detta är troligast din jobbmejl.

Google: Om du har ett Googlekonto och vill använda det för att logga in, klickar du bara på den röda Google ikonen och du kommer bli registrerad automatiskt.

Mejladress: Om du inte vill logga in via sociala medier utan istället vill ha ett separat konto, skriv helt enkelt in din mejladress i rutan under ikonerna och klicka på pilen (se bild nedan).

Facebook: Klicka på Facebookikonen så blir du registrerad automatiskt. Det innebär att du inte behöver välja ett nytt lösenord. Om du väljer det här alternativet, läggs din profilbild till automatiskt på din profil.