Headerbild

Det optimala formatet för headern är 16:9, och maxstorlek är 1281x720. Men kom ihåg att i vissa fall kommer bara 360 av höjden att synas. Se därför till att bilden inte har något motiv för nära kanterna, speciellt på övre och lägre kanten, eftersom de kan komma att klippas bort.

Eftersom vår plattform har en responsiv webbdesign krävs det flexibla foton som kan göra sig bra i olika format. Av den anledningen rekommenderar vi att välja en bild med centrerat motiv, ingen text, rejäla marginaler på sidorna, och a
v hög kvalitet. Om du är osäker så prova att lägga upp en bild, du kan alltid ändra den.