Den grundläggande strukturen

Nedanstående diagram visar en förenklad version av hur insamling, evenemang, lag, projekt interagerar.

Om projekt och välgörenhetsorganisationer

För att hjälpa dig att förstå ovanstående diagram, här är några allmänna regler om hur välgörenhetsorganisationer, projekt och insamlingar är organiserade.

En insamling måste tillhöra ett specifikt projekt.
Ett projekt måste tillhöra en organisation.
En insamling kan bara tillhöra ett projekt och en välgörenhet.
En insamling kan aldrig byta välgörenhet / projekt.
Projekt visar det totala insamlade beloppet för alla insamlingar under det.
Välgörenhetsorganisationer visar det totala insamlade beloppet för alla projekt under det.
insamlingar är skapade av användare, projekt skapas av välgörenhetsadministratörer.

Nedan följer några allmänna regler om hur händelser, team och fundraiser organiseras.

En insamling kan tillhöra en händelse vid vilken tidpunkt som helst.
En insamling kan när som helst tillhöra ett lag.
Ett lag måste tillhöra en evenemang.
En insamling kan när som helst byta lag och evenemang.
En insamling kan höra direkt till evenemanget.
Evenemang visar det totala beloppet av insamlarna som tillhör det.
Lag visar den totala summan av insamlarna som hör till laget.
Lag är skapade av användare, evenemang skapas av välgörenhetsorganisationer / webbplatsadministratörer.