Fel bild visas på Facebooks förhandsvisning

Vi har sett att ibland när man delar insamlings-, projekt- eller evenemangsidor på Facebook, visas inte bilden som hör ihop med innehållet. Följ de följande stegen för att åtgärda felet:

1. Besök din projekt / välgörenhetssida och kopiera URL-adressen (länken).

2. Klicka på https://developers.facebook.com/tools/debug/.

3. Klistra in din kopierade adress i felsökningsfältet (som det visas i följande bild) och tryck på "Debug" -knappen eller "Scrape again" nedan.

4. Bläddra ner och kontrollera att rätt bild visas. Nu är det klart att delas igen.