Hur hittar man fakturorna?

När du är registrerad som administratör eller bokförare för en organisations sida hos BetterNow, kan du logga in och se alla fakturor och rapporter för organisationen. Så här hittar du fakturorna:

1. Logga in på ditt konto.

2. Klicka på "Min Administrationssida" i övre högra hörnet.

3. Klicka på "Rapporter" i menyn till vänster.

4. Klicka på "Rapportperiod" för att se statistisk och ladda ner en excelfil av rapporten som innehåller alla detaljerade uppgifter och data. Kom ihåg att det finns två flikar på excelfilen; det är under den andra fliken, som heter "donation details", man hittar alla data.

5. Klicka på "Ladda ner rapport" för att se fakturan.