Utbetalningar och fakturor

Faktureringsperioden går från den 1:atill den sista i varje månad. Detta innebär att de gåvor som organisationen har mottagit t.ex. mellan den 1:a och den 31:a januari, kommer att överföras under 2:a veckan av februari. Anledningen att vi väljer att överföra gåvorna kontinuerligt varje månad, istället för vid varje avslutad insamling, är så att organisationerna inte behöver vänta tills insamlingenär slut, innan de kan börja använda pengarna. Men vi överför endast en gång per månad för att hålla de administrativa kostnaderna, i samband med detta, nere.

Anledningen till att vi väntar med att överföra gåvorna tills den 2:a veckan i månaden, är delvis p.g.a. eventuella återbetalningar som ska göras, och delvis p.g.a. att vi måste invänta våra betalningsleveratörer.

När och hur kommer den månatliga fakturan?

I samband med utbetalningen av gåvorna, skickas ett e-postmeddelande med en kopia på fakturan till er bokförare för er sida på BetterNow.  Du kan också hitta den på er administrationssida, under "rapporter". Här hittar du den senaste rapporten tillsammans med alla de tidigare som har skickats ut. Se skärmdumpen nedan.

För att ta reda på mer om era rapporter och deras format, klicka här.