Kan jag göra en insamling för flera olika hjälporganisationer?

Du kan bara anknyta din insamling till en hjälporganisation. Det går aldrig att dela en donation mellan två olika hjälporganisationer.

Däremot kan du, om du önskar att anordna ett större evenemang där du vill ge deltagarna möjlighet att välja mellan två eller fler olika hjälporganisationer, skapa flera olika insamlingar. Du kan sedan kontakta oss på BetterNow så kan vi hjälpa dig att koppla samman de olika insamlingarna till ett samlat evenemang.