Kontaktuppgifter på insamlare

Du kan alltid följa skapandet av insamlingar på er administrationssida . Klicka på "min administrationssida" och sedan på "insamlingar" i menyn till vänster. Se skärmbild nedan. Här kan du se alla insamlingar och sortera enligt önskemål.

Du kan också hitta kontaktuppgifter genom att besöka insamlingssidan. I det övre vänstra hörnet finns en blå ikon. Klicka på pilen och därefter på "Kontaktuppgifter ".

På samma sida kan ni lägga upp ett meddelande på en insamlares sida. Klicka på "Gör ett inlägg" och skriv ett tackkort till insamlaren.