Projektet "XXX's allmänna arbete"

För att en organisation ska kunna ta emot gåvor, är det nödvändigt att knyta organisationen till ett projekt. När ett nytt organisationskonto skapas, skapas även ett projekt automatiskt, nämligen projektet "XXX allmänna arbete". Detta projekt är ursprungligen inte öronmärktt och gåvorna som mottas under detta går därför till organisationens allmänna arbete, om ni inte väljer att ändra projektet.

Beskrivningen av det allmänna arbetet projektet kopieras automatiskt från beskrivningen av organisationen, när denna skapas. Men du kan välja att ändra texten genom att redigera projektet.

Om du vill öronmärka ett projekt, rekommenderar vi att du skapar ett nytt projekt där du anger hur de pengar som mottas inom detta projekt kommer att spenderas. Vissa organisationer väljer dock att ändra namn och text i det allmänna projektet och därmed göra det mer specifikt - det är en bedömningsfråga .